Me Myself and Why

utorak, 06.11.2007.

Nemam zelju za bliskost. Ne mislim na fizicku bliskost, pa cak niti na onu psihicku, vec od one obaveze da nekoga nazivam svojom trenutnom, usputnom ili cak dozivotnom odabranicom ili ti ga curom.

Trenutno me vise brine zivot nevezan za ljubav. Studiranje, prijatelji i sazrijevanje (tj. postajanje odgovorne osobe u prvom redu prema samom sebi).

Nauciti sto kome reci, a sto kome presutit. I najvise od svega rijesit se svoje navike i ovisnosti da kad cujem nekoga da govori nesto sto nema veze s mozgom pokusat objasniti toj osobi, jer ionako ce to uci na jedno a izac na drugo ali ce zapet od taj mali zadrti mozak ono sto uopce nije bilo bitno i uzest ce za zlo.

Ali ipak cu zahvaliti Bogu na rijesenoj prvoj godini i na iskustvu i da ako ovaj ispit u cetvrtak ne dam (ili dam svejedno) naucim napokon bit organiziran, jer ipak sam naucio na tezi nacin da je ipak organiziranost pola ucinjenog posla!

I jedna poruka za kraj, Johnny, ne obaziri se na nase maloumne i zadrte ljude s kojima moramo dijeliti narodnost i/ili susjedstvo nego se vrati radi nas koji te volimo i volimo ono sto si stvorio!

- 22:23 - Komentari (1) - Isprintaj - #